ninucka

01 Avg, 2007

Kako zapoceti bilo sta

Bol, tuga, jad — Autor nixi @ 12:29

 Zaista ne znam o cemu da vam pisem, nemam inspiracije vec duze vreme. Mozda sam vam pomalo dosadna, nisam zanimljiva i smaram vas zesce, ali bas me briga. Sto ste me brzo " skinuli" sa liste najaktivnijih blogova, nije fer, bas ste bezobrazni, salim se, naravno. E da, jos uvek lecim depresiju, ali bezuspesno. Nema od mene nista, ostala je samo bleda senka, koja polako, ali sigurno nestaje. Moja osecanja vise nikome nista ne znace, srce je slomljeno i nema popravke. Ne znam vise ni sto jadikujem, ne jadikujem, ustvari, ja se samo zalim, i stvarno sam naporna. Znam da treba gledati napred, ali meni je to tesko vec tri meseca, ne mogu da prebolim sve. Trudim se zaista, ali tesko je. Kod njega je ostala moja mladost, moji snovi i zelje, sve. Bez njega mi je i bolje i gore. Nije on za mene, niti ja za njega, ali ne mogu a da ne mislim na njega i prosle dane. I tako me vise mrzi da pisem, eto nesto sam vam rekla, tek da nije bez nista.

DANI KOJI NE PROLAZE Svakim danom sve vi{e i vi{e mrzi, sebe. Svaki dan mi je beskrajno duga~ak, i ovo prokleto vreme kao da ne prolazi. Nemam vi{e ~emu da se nadam, samo novom bolu koji je jo{ ve}i. ne mogu ovako, ubijaju me ovi minuti spori, ova samo}a i ova ~etri dosadna zida. Ho}u da vri{tim na sav glas, da isteram ovaj bol iz sebe, ali ne mogu, nemam vi{e prava ni na to. Ose}am kao da sam u nekoj tamnici i gledam kako su svi oko  mene sre}ni i slobodni, samo sam ja zato~ena. Mo`da je tako i bolje, ali posle ovog mogu samo u ludnicu oti}i, a ne na ulicu. Nigde vi{e, jer za bolje i nisam. Nema vi{e mesta za mene nigde.

Komentari

 1. niko te nije skinuo sa liste najaktivnijih blogova.
  to se sve samo radi :))
  ne rade admini.
  jedino shto admini uredjuju je vredi lista, i kandidate za vredi listu :))
  ajde, sad osmeh na lice, probudi se i pobedi :))

  Autor veshtica — 01 Avg 2007, 17:05

 2. @veshtica
  Samo sam se salila za tu listu. Budna sam odavno, smejem se pomalo, a pobeda je za mene nemoguca. U svakom slucaju hvala

  Autor ninucka — 01 Avg 2007, 18:06

 3. Vidim da vam moje jadikovanje nije zanimljivo, ne morate se pretvarati da jeste.

  Autor ninucka — 01 Avg 2007, 18:25

 4. Nije ti jadikovanje neprimeceno, samo tesko je reci mnogo toga u malo rechi u jednom komentaru, a par ljudi je vec reklo prosli put sta ti je ciniti, pa da se ne ponavljamo...
  Drz' se, uz tebe smo.. :o)

  Autor Connor MacLeod — 01 Avg 2007, 21:28

 5. vise se necu ponavljati, i jadikovati, pisem vedrije teme, obecavam

  Autor ninucka — 01 Avg 2007, 23:17

 6. Da .. da potvrdim da se lista najaktivnijih blogova kreira sama i ona se kreira na osnovu, poseta, broju clanaka i komentara u poslednjih par dana... Dakle da potvrdim i to da se samo vredi lista i kandidati kreira rucno, a ja bih voleo da cujem i nekek nove predloge ZA i protiv ;) Sto se tice tvoje depresije... Mislim da je vreme za neki odlazak u prirodu.. evo ja se upravo vracam sa brda gde sam prisustvovao fenomenalnom zalasku sunca koji me je ganuo do suza.. DA neverovatno... osecam se tako ispunjenim, jer se predamnom odvijao jedan neverovatan dogadjaj, i cinilo mi se da je bio tu samo zbog mene... doduse moram priznati da se iz grada u kome zivim NIJEmogao videti, vec samo sa visine.. pa sam verovatno jedan od retkih koji ga je i mogao pratiti... Zelim ti sve najbolje i zelim ti da sto pre izadjes iz depresije i da prodiskutujemo o nekim lepim temama!!!> POZDRAV!

  Autor dmc — 02 Avg 2007, 00:10

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs