ninucka

03 Avg, 2007

Velika glupost, koju ste nacinili u tinejdzerskim danima

Generalna — Autor nixi @ 14:44

Mozda ne tako zanimljiva i ,, tabu" tema kao prvi sex, ali sigurno interesantnija od mog dosadnog jadikovanja, koje je vec svima dosadilo. Sigurno je svako od nas napravio jednom u svom zivotu neko vekliko sranje, i sigurno ih jos uvek pravimo, i pravicemo jos dugo. jer to je sastavni deo zivota, kazu da se na greskama uci,  ali se neki nikada ne opamete. Moja velika glupost, uh, ima ih puno, ne znam sta bih tacno mogla da izdvojim kao bas najgoru, evo razmisljam i pade mi na pamet da podelim sa vama. 

Kada sam bila na turneji sa folklorom u Grckoj, pravili smo dosta sranja, ali evo jednog, zbog kojeh su cak hteli i da nas izbace iz hotela. Naime, nas petoro sedelo je na terasi, svi su bili van hotela, to je ustvari bila velika kuca, odnosno partmani, posto nam je vec molo postalo dosadno, uzeli smo i polomili svo staklo u apartmanu, izuzev ogledala i prozora, sve je pucalo na sve strane, jer smo lomili na terasi, celo naselje je brujalo. Da steta bude jos vece, uzeli smo metlu i poceli da brisemo, a staklo je pucalo po sipkama od terase. na kraju su dosle gazde, pocele da se svadjaju na grckom jeziku, a mi smo i zalupili vrata. Naravno. nikakvu stenu nismo platili, iako smo polomili silu Bozju, lepo smo se izvukli. Ovo i nije neka ludorija, bilo je i gorih, eto tek nesto da napisem, bilo je svacega, ali to cu vam napisati u nastavku.


Komentari

 1. ja sam uvek bila osetljiva u pogledu fizičkog izgleda, i oduvek su me nervirala dobacivanja... bavila sam se sportom skoro pola svog života, pa imam i dan danas jako tešku ruku...
  elem, jednom prilikom smo se ja i moj drugar iz odeljenja posvađali i on mi je nasred školskog dvorišta doviknuo da sam debela krava i da me ne bi j"bo ni za milion evra... svi su počeli da se smeju... tu mi je pukao film... skočila sam i ubila sam ga od batina... znači, nisam birala gde udaram.... srećom jedan moj prijatelj nas je razdvojio...
  kada je posle nekoliko dana došao u školu, bio je modar i imao je dva naprsla rebra...
  bilo mi je žao, ali... jbg...

  Autor hyperblogger — 03 Avg 2007, 15:00

 2. @hyperblogger
  uuuh, mogu da zamislim kako ga je bolelo, jadan, ali vredelo je. Takva sam i ja, ustanju sam da ubijem kada mi neko stane na zulj, pogotovo kada je izgled u pitanju.

  Autor ninucka — 03 Avg 2007, 15:12

 3. jbg... boleo i mene komentar.... samo što se moja rana nije videla... smešno je to da smo i dan danas drugari....

  Autor hyperblogger — 03 Avg 2007, 15:24

 4. hyper: ej, ja ti vise nisam drug.
  ;)

  Autor tale — 19 Avg 2007, 16:01

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs